Select the search type
Search

 

Ανοικτή Πρόσκληση: Ενημερωτικά Εργαστήρια για Υποψήφιους Φορείς

Βρείτε ολόκληρη την παρουσίαση ΕΔΩ

O Διαχειριστής του προγράμματος Active Citizens Fund Κύπρου, θα υλοποιήσει μια σειρά εργαστηρίων για υποψήφιους φορείς για την Ανοικτή Πρόσκληση του Active Citizens Fund Κύπρου για το 2021! Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπροσώπους Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ΜΚΟ, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, άτυπων ομάδων, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων στην Κύπρο.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπροσώπους Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, συμπεριλαμβανομένων  μη κυβερνητικών οργανώσεων, άτυπων ομάδων, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων στην Κύπρο. Μέσω των εργαστηρίων, υποψήφιοι φορείς από όλο το νησί θα μπορούν να εξοικειωθούν με την Ανοικτή Πρόσκληση, εξασφαλίζοντας πληροφορίες σχετικά με το σκοπό της, τα κριτήρια αξιολόγησης και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, και να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Ο Διαχειριστής του προγράμματος θα διοργανώσει το ίδιο ενημερωτικό εργαστήριο, στις ακόλουθες τέσσερις τοποθεσίες: 

Λάρνακα: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 17:00 - 20:00, UCLan Cyprus (Γλώσσα: Ελληνικά).

Λεμεσός: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 17:00 - 20:00, Ξενοδοχείο Ajax (Γλώσσα: Ελληνικά).

Λευκωσία: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 10:00 - 13:00, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας (Γλώσσα: Αγγλικά)

Αγρός: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, 17:00 - 20:00, Ξενοδοχείο Ρόδον (Γλώσσα: Ελληνικά)

Οι θέσεις για τα συγκεκριμένα εργαστήρια είναι περιορισμένες. Η εγγραφή είναι υποχρεωτική μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2021, συμπληρώνοντας το έντυπο εγγραφής εδώ.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή του κάθε εργαστηρίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19. Θα ληφθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας και θα τηρηθούν οι ανάλογες αποστάσεις ασφαλείας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν το SafePass κατά την είσοδό τους στο εργαστήριο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
NGO Support Centre
27 Ezekia Papaioannou Street,
Nicosia 1075,Cyprus
T +357 22875499
info@activecitizensfund.cy

Ακολουθήστε μας

 

Διαχειριστής